Candy CIDSCS633TT Manual PDF
Download herunder manualen på dansk for Candy CIDSCS633TT (62 sider) i kategorien Komfur. Denne manual har været nyttig for 16 personer og er blevet bedømt af 2 brugere til et gennemsnit på 4.5 stjerner. Klik på download for at downloade den eller på læs online for at åbne vores samtidige læser.
Produkt Specifikationer
Mærke: | Candy |
Kategori: | Komfur |
Model: | CIDSCS633TT |
Vekselstrømsindgangsspænding: | 220 - 240 V |
Bredde: | 590 mm |
Dybde: | 520 mm |
Højde: | 55 mm |
Vægt: | 8500 g |
Produktfarve: | Sort |
Kontroltype: | Berøring |
Pakkevægt: | 9800 g |
Pakkedybde: | 635 mm |
Pakkebredde: | 690 mm |
Pakkehøjde: | 115 mm |
Placering af apparat: | Indbygget |
Installationsrum bredde: | 560 mm |
Installationsrum dybde: | 490 mm |
Komfurtype: | Zone induktionskogeplade |
Overfladetype: | Keramisk |
Antal kogeplader / madlavningsområde: | 3 |
Antal elektriske kogeplader: | 3 |
Blus/kogeplade zone 1 strøm: | 2000 W |
Blus/kogeplade zone 2 strøm: | 1500 W |
Blus/kogeplade zone 1 type: | Regelmæssig |
Kogezone 1 form: | Rund |
Blus/kogeplade zone 1 position: | Venstre front |
Blus/kogeplade zone 1 strømkilde: | Elektrisk |
Blus/kogeplade zone 2 type: | Regelmæssig |
Kogezone 2 form: | Rund |
Blus/kogeplade zone 2 position: | Venstre bagende |
Blus/kogeplade zone 2 strømkilde: | Elektrisk |
Kontrolposition: | Top forside |
Tilsluttet belastning (elektrisk): | 7600 W |
Ovnbredde størrelse: | 59 cm |
Blus/kogeplade zone 3 type: | Stor |
Blus/kogeplade zone 3 strømkilde: | Elektrisk |
Kogezone 3 form: | Rund |
Blus/kogeplade zone 3 position: | Højre |
Timer type: | Digital |
Indbygget hætte: | Ingen |
Tilsluttet belastning (gas): | 0 W |
Blus/kogeplade zone 3 strøm: | 2300 W |
Sensorkog: | 3 |
Boost funktion: | Ja |
Kogezone 2 boost: | 2000 W |
Kogezone 3 boost: | 3000 W |
Kogezone 1 boost: | 2600 W |
Komfur Candy Manualer

6 Februar 2025

14 November 2024

25 Oktober 2024

21 August 2024

21 August 2024
Komfur Manualer
Nyeste Komfur Manualer

11 Marts 2025

11 Marts 2025

11 Marts 2025

10 Marts 2025

8 Marts 2025