Kayser GASTROnomie Cream Whipper Manual

Kayser Diversen/overig GASTROnomie Cream Whipper

Læs nedenfor 📖 manual på dansk for Kayser GASTROnomie Cream Whipper (10 sider) i kategorien Diversen/overig. Denne guide var nyttig for 5 personer og blev bedømt med 4.5 stjerner i gennemsnit af 2 brugere

Side 1/10
GEBRAUCHSANLEITUNG | OPERATING INSTRUCTIONS | MODE D’EMPLOI
GASTROnomie
Sahnegerät
Cream Whipper
Siphon Crème Chantilly
0,5 Lt
1,0 Lt


Produkt Specifikationer

Mærke: Kayser
Kategori: Diversen/overig
Model: GASTROnomie Cream Whipper

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til Kayser GASTROnomie Cream Whipper stil et spørgsmål nedenfor, og andre brugere vil svare dig




Diversen/overig Kayser Manualer

Diversen/overig Manualer

Nyeste Diversen/overig Manualer